Αγριογούρουνο Σαλμί

Υλικά:
  • 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • 2 καρότα κομμένα φέτες
  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο
  • αλάτι πιπέρι
Υλικά για τη μαρινάρα
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • 3 κρεμμύδια κομμένα φέτες
  • 2 καρότα κομμένα
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλυτζάνι κρασί άσπρο αρετσίνωτο
  • 1 φλυτζάνι ξύδι
  • αλάτι πιπέρι


Εκτέλεση

Βάζουμε το αγριογούρουνο στη μαρινάρα το προηγούμενο βράδυ. Σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο καρότα και το σέλινο. Ρίχνουμε το αγριογούρουνο και το σοτάρουμε για 15' περίπου. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σέλινο και το δενδρολίβανο. Το αφήνουμε να βράσει.
Αφού βράσει βγάζουμε με προσοχή το κρέας σε μία άλλη κατσαρόλα..
Το ζωμό με τα καρότα, το σέλινο, το κρεμμύδι κλπ τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ για να γίνει μία πηχτή σάλτσα και το ρίχνουμε επάνω επάνω από το κρέας. Σερβίρεται με καρυδάτη σκορδαλιά.

2 σχόλια:

  1. Λαχταριστό φαίνεται...Α πα παααα μου άνοιξες την όρεξη και είπα να κάνω δίαιτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος το έχει κάνει αυτό το blog του βγάζω απλά το καπέλο ... στοίχημα ότι θα πάει ακόμα καλύτερα ... πολύ καλή δουλειά και original δουλειά ... ήδη δε βλέπω από την πείνα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή