Μπακαλιάρος Σκορδαλιά

Υλικά:
  •  2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
  •  1 φλυτζάνι αλεύρι
  •  2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
  •  λίγη μπύρα
  •  λάδι για τηγάνισμα
  •  σκορδαλιά

Εκτέλεση

-Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

-Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και τη μπύρα να κάνετε ένα πηχτό χυλό

-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

-Βουτάτε το κάθε κομμάτι στο χυλό να καλυφθεί απ'όλες τις πλευρές

-Βάζετε το λάδι να κάψει

-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

-Σερβίρετε με σκορδαλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου