- 1 μέτριο κομμάτι φέτα
- 2 ντομάτες
- λάδι και ξύδι
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 1 μεγάλη πιπεριά πράσινη
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- λίγες ελιές
- λίγη ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Πλένετε όλα τα λαχανικά πολύ καλά
-Κόβετε σε μικρά κομμάτια τις ντομάτες και σε ροδέλλες το αγγούρι
-Τα τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπωλ και προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την πιπεριά ψιλοκομμένη σε λωρίδες, τις ελιές
-Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τη ρίγανη, το ξύδι και ανακατεύετε προσεκτικά
-Τοποθετείτε την φέτα απο πάνω
-Ρίχνετε λίγη ρίγανη ακόμα πάνω στη φέτα και προσθέτετε το λάδι
-Προαιρετικά προσθέτετε και λίγη κάπαρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου