- 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 1/2 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομένες σε μικρά κομμάτια
- 1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
- αλεύρι
- 3 αυγά
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
-Βράζετε τις πατάτες σε νερό με αλάτι
-Τις κάνετε πουρέ και αφήνετε να κρυώσουν
-Χτυπάτε τ΄αυγά
-Σε ένα μπώλ βάζετε τον πουρέ, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι, το τυρί και τ΄αυγά
-Ανακατεύετε πολύ καλά να γίνουν μία ζύμη και πλάθετε τους κεφτέδες
-Τους βουτάτε στο αλεύρι
-Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά σε λάδι που έχει κάψει καλά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου